Reserveringswidget

Je maakt het je gasten graag gemakkelijk. Daarom wil je ervoor zorgen dat ze probleemloos online kunnen reserveren. Omdat het nog te vroeg is om te bellen, omdat ze onderweg zijn of omdat ze dat gewoon prettiger en sneller vinden. Met booq Tafelreservering is het plaatsen van een reserveringswidget op je website zo geregeld.

Reserveringsmodule

Een reserverings widget is eigenlijk gewoon een speciaal softwareblokje met daarin een reserveerkalender, beschikbare tijden en álle andere opties en informatie die jij op je website beschikbaar maakt voor je gasten.

Je websitebezoekers kunnen via de reserveringswidget precies aangeven op welke datum ze op welke tijd willen reserveren. Plus met hoeveel personen natuurlijk. Vullen ze dit online formulier helemaal in, dan krijgen ze na afloop automatisch een bevestigingsmail – die jij vooraf kunt inrichten. En dan staat de reservering in jouw reserveringsbooq!

Jij bepaalt de regels en stijl

De widget maken we op maat en in jouw huisstijl, zodat deze goed bij je website past. Ook heb je alle ruimte om het online reserveerproces naar wens in te richten. Heb je bijvoorbeeld graag persoonlijk overleg met gasten die willen reserveren voor een groep groter dan 8 personen? Dan kan bij zo’n reservering automatisch een bericht worden weergegeven om telefonisch contact op te nemen.

Lunch-deals, Moederdag-specials of groepsarrangementen

Een speciaal arrangement tijdens kerst of Valentijnsdag, een lunchdeal, happy hour of een avond met livemuziek? Het is mogelijk om Services toe te voegen aan je widget. Aanbiedingen of arrangementen stel eenvoudig in, én ze zijn direct zichtbaar voor je gasten. Ze worden namelijk inclusief foto getoond onder je reserveringskalender. Ideaal om reserveringen te stimuleren!

Floating widget zichtbaar op elke pagina

Een groot voordeel van onze reserveringswidget is dat het een floating widget is. Dit betekent dat de reserveerkalender op elke pagina van je website onderin zichtbaar is. Met behulp van het deze knop of het kruisje kunnen bezoekers er voor kiezen om de widget in- of uit te klappen.

Klik hier voor een online impressie van de widget

Binnenkort meer

Achter de schermen zijn we nog druk bezig om de widget nog verder te optimaliseren. Een tipje van de sluier...de Services kunnen binnenkort ook gebruikt worden voor het aanbetalen van de reserveringen of voor reserveren met creditcardgegevens zodat het innen van een ‘no-show-penalty-fee’ mogelijk is.

 Heb je vragen, suggesties of wil je graag kennismaken?

.

Bedrijfsnaam*
Contactpersoon*
Vestigingsplaats*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Ik wil direct een gratis demo aanvragen

.