Reserveringswidget

Je maakt het je gasten graag gemakkelijk. Daarom wil je ervoor zorgen dat ze probleemloos online kunnen reserveren. Omdat het nog te vroeg is om te bellen, omdat ze onderweg zijn of omdat ze dat gewoon prettiger en sneller vinden. Met booq Tafelreservering is het plaatsen van een reserveringswidget op je website zo geregeld.

Reserveringsmodule

Een reserverings widget is eigenlijk gewoon een speciaal softwareblokje met daarin een reserveerkalender, beschikbare tijden en álle andere opties en informatie die jij op je website beschikbaar maakt voor je gasten.

Je websitebezoekers kunnen via de reserveringswidget precies aangeven op welke datum ze op welke tijd willen reserveren. Plus met hoeveel personen natuurlijk. Gasten vullen meteen hun contactgegevens in ter registratie. Nu in Corona-tijd is het mogelijk om een gezondheidscheck te doen ter behoeve van Corona-ziekteverschijnselen. Vullen ze dit online formulier helemaal in, dan krijgen ze na afloop automatisch een bevestigingsmail – die jij vooraf kunt inrichten. En dan staat de reservering in jouw reserveringsbooq. Ideaal en voor slechts €49,95 per maand!

Jij bepaalt de regels en stijl

De widget maken we op maat en in jouw huisstijl, zodat deze goed bij je website past. Ook heb je alle ruimte om het online reserveerproces naar wens in te richten. Heb je bijvoorbeeld graag persoonlijk overleg met gasten die willen reserveren voor een groep groter dan 8 personen? Dan kan bij zo’n reservering automatisch een bericht worden weergegeven om telefonisch contact op te nemen óf om een aanbetaling te doen.

Lunch-deals, Moederdag-specials of groepsarrangementen

Een speciaal arrangement tijdens kerst of Valentijnsdag, een lunchdeal, happy hour of een avond met livemuziek? Het is mogelijk om Services toe te voegen aan je widget. Aanbiedingen of arrangementen stel eenvoudig in, én ze zijn direct zichtbaar voor je gasten. Ze worden namelijk inclusief foto getoond onder je reserveringskalender. Ideaal om reserveringen te stimuleren!

Floating widget zichtbaar op elke pagina

Een groot voordeel van onze reserveringswidget is dat het een floating widget is. Dit betekent dat de reserveerkalender op elke pagina van je website onderin zichtbaar is. Met behulp van het deze knop of het kruisje kunnen bezoekers er voor kiezen om de widget in- of uit te klappen.

Klik hier voor een online impressie van de widget

Creditcard- en bankgarantie

Achter de schermen zijn altijd bezig om de widget te optimaliseren. Zo is het nu ook mogelijk bij de reserveringen aan te betalen of een garantie met creditcardgegevens. Dit maakt een ‘no-show-penalty-fee’ mogelijk en no-shows verleden tijd.

Probeer booq Tafelreservering 2 maanden gratis

ervaar zelf de voordelen en betaal daarna een vast bedrag van €49,95 per maand.

.

Bedrijfsnaam*
Contactpersoon*
Vestigingsplaats*
E-mailadres*
Telefoonnummer*

.