Het snelste en betrouwbaarste reserveringssysteem voor het beheren van tafelreserveringen

  • Overal inzicht in de tafelbezetting
  • Stel je eigen tafelplan, tijdsvlakken en/of groepsafspraken in
  • Online reserveringswidget op je website
  • E-mail- en smsbevestiging

Online reserveringen beheren

Verwerk jij jouw reserveringen in een zwaar reserveringsboek, dat je de hele dag mee moet sjouwen? Laat dit boek snel vallen en kies voor online reserveringssysteem booq Tafelreservering. Het systeem wordt specifiek op jouw situatie ingericht, het maakt dus niet uit of je reserveringen van je restaurant, uitzendbureau of tandartsenpraktijk wilt beheren. In de keuken, achter de bar, op kantoor of ergens anders; booq Tafelreservering is overal bereikbaar via de iOS-app en via de website op elke desktop en laptop. Óók zonder wifi kun je gewoon blijven doorwerken. Reserveringen beheren was nog nooit zo eenvoudig, en dat voor een vast bedrag van €49,95 per maand!

Tafeloverzicht, plattegrond en gastenlijst

In één oogopslag zie je in het tafeloverzicht of plattegrond welke tafels beschikbaar, gereserveerd of bezet zijn. Door de kleurcodering en vermelding van het aantal gasten is meteen duidelijk welke groep gasten aan welke tafel gepositioneerd is. Zo weet je precies bijvoorbeeld hoeveel ‘tweetjes’ of ‘viertjes’ er nog over zijn. Sleep reserveringen naar andere tafels voor een optimale bezetting. In seconden verwerk je walk-ins en gasten in- en uitchecken is zo geregeld. Met behulp van de gastenlijst beheer je je boekingen. Of gasten telefonisch, via de website of via Google hebben gereserveerd, booq Tafelreservering verzamelt reserveringen en gegevens op één centrale plek. Terugkerende gasten herkennen was nog nooit zo gemakkelijk en hoe fijn is het dan dat dieetwensen en gastgegevens direct bij de hand hebt. Hetzelfde geldt voor VIPS’s of gasten die op de wachtlijst staan, dit alles houdt je op een speciaal tabblad bij. Zo blijft de bezettingsgraad actueel en houd je perfect overzicht.

Regelpaneel

Via het slimme regelpaneel stel je het reserveringssysteem simpel op maat in. Hier stel je niet alleen je eigen tafelplan in, maar ook alles rondom online reserveringen. Zo kun je bepalen in welke tijdsvlakken je gasten kunnen reserveren, de geschatte reserveringsduur en bijvoorbeeld tot welke aantal in een groep gasten online kunnen reserveren, of toch even moeten bellen. Ook kunnen notities zoals dieetwensen meteen worden ingevuld, zodat je bediening en keukenbrigade meteen op de hoogte is. Extra service voor je gasten! booq Tafelreservering koppelt met diverse marketingtools, reserveringssites zoals Bookdinners en kassasystemen. Het systeem is voortdurend in ontwikkeling, binnenkort is het in de nieuwe widget mogelijk bepaalde arrangementen, borrels of kortingen aan te bieden.

Online reserveren

Maak het reserveren laagdrempelig door online reserveringssysteem via je website mogelijk te maken. De website-widget is mobielmobielvriendelijk, aanpasbaar en klaar voor gebruik. Deze reserveerkalender integreer je in je eigen website en in je eigen huisstijl. Met het website-sjabloon ontvang je 24/7 online reserveringen. Ook mail- en sms-bevestigingsberichten maak je op in je eigen stijl. Berichten kunnen automatisch (volgens jouw regels) of handmatig (met een persoonlijke boodschap) worden verzonden. Met een druk op de knop herinner je gasten aan de reservering, zodat ze deze niet kunnen vergeten en kan je voorkomen dat ze niet komen opdagen. Dit vermindert de kans op no-shows aanzienlijk. En vertrekt een gast eerder dan verwacht, dan geef je dit in het online reserveringssysteem aan, waardoor de tafel automatisch in de agenda beschikbaar wordt. Zo kan je de tafel die is vrijgekomen weer snel aanbieden om de doorloop te bevorderen.

Reserveringsysteem ook per app

Wist je dat booq Tafelreservering niet alleen op de browser op je pc werkt, maar ook via toegankelijk is via een handige app? Onmisbaar voor elke eigenaar, chef of manager. Zo kun je op elk apparaat, waar je ook bent, je reserveringen beheren.

Commissievrij reserveringsysteem

Wij geloven dat een reserveringssysteem nooit beheerd zou moeten worden door een commerciële boekingssite. booq Tafelreservering is commissievrij, je betaalt geen commissie per couvert en dat blijft ook zo. Alle data waaronder reserveringen en contactgegevens zijn jouw eigendom, je houd de regio probleemloos in eigen handen. Dit alles voor een vaste prijs van €49,95 per maand, alles-in-één. Stap nu over, vraag een gratis proefabonnement aan en ontdek de beste reserveerervaring voor je gasten en medewerkers.

Features