De beste reserveringssoftware om reserveringen te beheren? booq Tafelreservering!

  • Simpel regelpaneel om tafelplan en reserveringen te stroomlijnen
  • Gepersonaliseerde e-mails en sms-berichten
  • 3-5% meer boekingen dankzij Reserve with Google
  • Reserveringen, walk-ins en wijzigingen in seconden verwerkt

Deze reserveringssoftware maakt reserveringen verwerken een eitje

booq Tafelreservering is reserveringssoftware waarmee het bijhouden en verwerken van reserveringen voortaan zó geregeld is. De basis van het systeem is ‘drag-and-drop’, ofwel, je kunt reserveringen van gasten eenvoudig naar de juiste plek in het rooster slepen en later net zo gemakkelijk weer verhuizen.

Slimme overzichtslijst

Ook gasten in- en uitchecken is nooit eerder zo eenvoudig geweest. booq Tafelreservering houdt naast het rooster en de tafelplattegrond ook een overzichtslijst bij waarin je precies ziet welke gasten hoe laat welke tafel hebben gereserveerd. Melden ze zich, dan kun je in de lijst aanvinken dat ze zijn gearriveerd, juist vertrekken, of bijvoorbeeld een speciale VIP-groep zijn. Zo houd je altijd de controle.

Website, Facebook én Google

Dankzij het gebruiksvriendelijke regelpaneel stel je de ook simpel op maat in. Je deelt zelf een handige tafelplattegrond in, bijvoorbeeld. Je kunt ook instellen voor welke tijdsvlakken je gasten online mogen reserveren, en tot hoeveel personen maximaal. En je kunt ook 24/7 reserveringen laten ontvangen via Facebook én Google. Dat betekent dat gasten die jouw zaak Googlen, rechtstreeks vanuit de zoekresultaten al een reservering kunnen plaatsen zonder naar je website te klikken. De eerste resultaten wijzen uit dat ondernemers zo al snel 3-5% meer reserveringen ontvangen.

Commissievrij

Tijd dus om gratis booq Tafelreservering te proberen! Deze reserveringssoftware is niet alleen heel gebruiksvriendelijk en goed geprijsd, maar óók nog eens commissievrij. Je betaalt een vast bedrag per maand, €49,95. Ontdek het zelf.

Features