Reserveringsprogramma booq Tafelreservering: efficiënt en commissievrij!

  • Scherp geprijsd
  • Service op maat
  • Handig totaaloverzicht
  • Facebook- én Google-reserveringen

Het ideale reserveringsprogramma

Bij booq Tafelreservering vinden we dat jouw reserveringen en gastendata niet gebonden moeten zijn aan een commerciële boekingssite. We willen júist jou de vrijheid geven om zelf de controle te houden. Daarom hebben we een eigen reserveringsprogramma dat eerlijk geprijsd is (€49,95 per maand), eenvoudig werkt én 100% commissievrij is. En blijft!

Op en top reserveringsprogramma

Dit reserveringsprogramma heeft alle functies die je zoekt. Het roosterscherm is erg overzichtelijk en je kunt razendsnel reserveringen naar de juiste tijden slepen, wijzigen of verwijderen. Ook walk-ins heb je zo verwerkt: in een totaallijst kun je gasten toevoegen, aanvinken of een speciale status toekennen zoals VIP, om nog meer grip te houden op je reserveringsstroom.

Tafelplattegrond

Bovendien vinden veel ondernemers de tafelplattegrond met kleurcodering van toegevoegde waarde. Afhankelijk van of een groep al gearriveerd is, aan tafel zit, niet bevestigd is of wordt verwacht, hebben de tafels in jouw op maat gemaakte tafelplattegrond verschillende kleuren. Zo zie je in één oogopslag hoe het staat met de bezetting en welke mogelijkheden je hebt. Ook wordt bij elke tafel weergegeven hoeveel gasten er zitten. Handig!

Online reserveringen

booq Tafelreservering is uitermate geschikt voor het soepel verwerken van online reserveringen. Met ons reserveringsprogramma kunnen je gasten via je website reserveren: jij bepaalt welke tijden beschikbaar zijn. Als je gasten een reservering plaatsen, ontvangen ze daarna een keurige bevestigingsmail in jóuw huisstijl die je helemaal zelf kunt inrichten. En ook sms-berichten kun je met jouw boodschap laten verzenden, als bevestiging of om na een reservering te vragen om feedback of een recensie.  

Reserve with Google

Naast je website kunnen je gasten óók voor het vaste bedrag van €49,95 per maand rechtstreeks reserveren van jouw Facebook, als je dat wilt. Óf zelfs direct vanuit Google. Rechtstreeks reserveren vanuit Google is een recente ontwikkeling die online reserveren voor jouw vaste gasten nóg eenvoudiger maakt. Ze Googlen je restaurant, en direct naast de zoekresultaten staat al de optie om een tafeltje te reserveren. Op deze manier reserveren kan alleen met een Google-account, gebonden aan de naam van de gast. Zo heb je niet alleen de juiste gegevens meteen beschikbaar, het verlaagt ook de kans op no-shows.

Features