Jouw digitale reserveringsboek Tafelreservering

  • Altijd bereikbaar via browser of app
  • Digitale gastenlijst en tafelplattegrond
  • Online reserveren via website, Facebook of Google
  • Allergieën of wensen meteen zwart op wit

Kies voor een online reserveringsboek

Ben je klaar met dat zware reserveringsboek en zoekende naar een systeem dat het beheren van je reserveringen eenvoudiger maakt? Stop met zoeken en kies voor booq Tafelreservering! Met ons webbased reserveringsysteem is het in- en uitchecken van gasten zo gepiept en zijn walk-ins zo verwerkt. En dat voor maar €49,95 per maand!

Gastenlijst, tafeloverzicht én plattegrond

Het slepen en bladeren door het traditionele reserveringsboek vervang je door inloggen op de software via de browser of app en scrollen door de gastenlijst. Via de tafelplattegrond met ernaast het tafeloverzicht zie je meteen welke tafels beschikbaar, gereserveerd of bezet zijn.

 

Reserveringen beheren in 1 centrale omgeving

De reserveringen die zowel via de speciale reserveerkalender op je website, als je Facebook-pagina of Google zijn geplaatst, komen allemaal binnen in je digitale reserveringsboek booq Tafelreservering. Alle reserveringen en gastgegevens zijn jouw eigendom, booq Tafelreservering werkt onafhankelijk van commerciële boekingssites. Dit betekent dat je nooit commissie betaalt over de reserveringen die je ontvangt. Enkel betaal je het vaste bedrag van €49,95 per maand, onbeperkt gebruik!

Features