Commissievrije reserverings app booq bespaart tijd en onrust

  • Nooit commissiekosten
  • Website, Facebook én Google
  • Gebruiksvriendelijk en flexibel
  • Drag-en-drop rooster

Reserverings app bespaart rust en tijd

Met booq Tafelreservering is het verwerken van je online én offline reserveringen voortaan in een handomdraai gelukt. Je bespaart niet alleen veel tijd met het drag-en-drop rooster, de handige overzichtslijst en de slimme tafelplattegrond. Je betaalt voor deze reserverings app ook nog eens 0% commissie en alleen het vaste bedrag van €49,95 per maand. Ideaal!

Vast laag bedrag per maand

Voor booq Tafelreservering betaal je gewoon een vast, laag bedrag per maand, waarmee je álle features kunt gebruiken en 24/7 zonder extra kosten zorgeloos reserveringen kunt ontvangen. Met een slim regelpaneel stel je bovendien zelf eenvoudig de app in. Jij bepaalt bijvoorbeeld hoe je digitale tafelplattegrond er uit ziet, of voor welke tijden gasten online kunnen reserveren.

Online reserveringen ook via Google

Online reserveren kan niet alleen via je website, maar ook via de Facebook van je zaak óf zelfs direct vanuit de Google zoekresultaten. Rechtstreeks vanuit Google reserveren is supersnel en extra handig voor je vaste gasten. Bovendien kan dit alleen met een Google Account gebonden aan een naam, waardoor het aantal no-shows enorm daalt. Handig!

Eenvoudig reserveringen stroomlijnen

In een overzichtelijke totaallijst zie je precies welke reserveringen er staan, welke tafels nog beschikbaar zijn of waar je het een en ander moet schuiven. Schuiven kan trouwens letterlijk in het planrooster; wil je een reservering wijzigen, dan sleep je hem gewoon naar de juiste locatie. Ook wachtlijsten en walk-ins zijn een eitje om te beheren en verwerken. Dit is de reserverings app waar je naar op zoek bent. Probeer booq Tafelreservering gratis en betaal daarna slechts €49,95 per maand!

Features