Tafels rechtstreeks reserveren in Google

Doorklikken naar de website of Facebook van een restaurant is voortaan niet meer nodig: dankzij booq Tafelreservering kunnen je horecagasten al réchtstreeks vanuit Google een tafel regelen. Hiervoor werkt onze commissievrije reserveringssoftware samen met het nieuwe Reserveren met Google. Naast de Google zoekresultaten zien geïnteresseerde gasten realtime de beschikbaarheid van het door hen gezochte restaurant, waarna ze een reservering kunnen plaatsen.

Reserveren met Google is een nieuwe dienst van de zoekmachinegigant, dat onder meer het direct reserveren van een tafel vanuit de zoekresultaten én Google Maps mogelijk maakt. Werken restaurants met booq Tafelreservering, dan wordt de speciale Google widget hier direct aan gekoppeld. Reserveringen vanuit Google verschijnen daardoor, net als die vanaf je eigen website of Facebook, direct in de planning. Reserveren is alleen mogelijk met een Google account, wat de kans op no-shows aanzienlijk verlaagt.

3-5% meer boekingen

Voor jouw horecagasten is dit systeem nog makkelijker en sneller dan reserveren vanuit de website zelf. Voor jou als ondernemer biedt de nieuwe ontwikkeling een extra groot bereik, verbeterde zichtbaarheid én meer inzicht in hun online kansen. Op basis van de eerste resultaten en feedback van Google is de verwachting dat ondernemers met de combinatie van booq en Google 3 tot 5 % meer boekingen ontvangen.

Commissievrij

Voor het direct reserveren vanuit de zoekmachine rekent booq Tafelreservering geen kosten per couvert. Datzelfde geldt voor reserveringen via websites of Facebookpagina’s: de software is volledig commissievrij. Uniek in de branche. Bovendien vraagt Google zelf ook geen kosten aan deelnemende restaurants die gebruik willen maken van hun reserveringswidget, wat de samenwerking met booq Tafelreservering extra aantrekkelijk maakt.

 Heb je vragen, suggesties of wil je graag kennismaken?

.

Bedrijfsnaam*
Contactpersoon*
Vestigingsplaats*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Ik wil direct een gratis demo aanvragen

.