#1 reserveringssoftware

Verwerk jij je je reserveringen via telefoon, website en social media handmatig in een boek? Met booq Tafelreservering is dit verleden tijd. Ons webbased reserveringssysteem is ontwikkeld om snel en gemakkelijk reserveringen te beheren. Met behulp van een tafelplattegrond op maat, versleep je agendaitems voor de meest optimale bezetting. In één oogopslag heb je overzicht van je reserveringen. Gasten in-  en uitchecken en walk-ins verwerken was nog nooit zo makkelijk. booq Tafelreservering biedt de beste reserveerervaring voor je gasten, je team én voor jou. Gegarandeerd.

Altijd overzicht

Op het startscherm zie je in één oogopslag welke tafel beschikbaar, gereserveerd of bezet is. Sleep reserveringen eenvoudig naar andere tafels voor een optimale bezetting. En walk-ins? Die zet je binnen enkele seconden in het systeem dankzij een speciaal tabblad, zodat je bezettingsgraad actueel blijft.

Wachtlijsten en walk-ins beheren

Ook gasten in- en uitchecken en je wachtlijst beheren was nog nooit zo eenvoudig. In deze overzichtelijke lijst zie je welke gasten wanneer bij welke tafel staan ingepland. Melden gasten zich, dan kun je deze in de lijst aanvinken als gearriveerd of bijvoorbeeld als VIP. Zo houd je perfect overzicht.

Slim regelpaneel

De software op maat inrichten is erg simpel dankzij het handige regelpaneel. Hier stel je niet alleen je eigen tafelplan in, maar ook alles rondom online reserveringen. Gasten kunnen erg eenvoudig op jouw website via een speciale widget reserveren. Jij bepaalt vervolgens voor welke tijdsvlakken er online gereserveerd worden, en tot hoeveel personen in een groep, bijvoorbeeld. 24/7 online reserveringen ontvangen je website of zelfs via Facebook? Zo geregeld!

Tafelplattegrond

Het overzicht van tafels zie je in één van de nieuwste features: de tafelplattegrond. Door kleurcodering en vermelding van het aantal gasten is met één blik duidelijk welke groep gasten aan welke tafel gepositioneerd is. Ideaal!

Any device: onze app

Wist je trouwens dat booq Tafelreservering niet alleen via de browser op je pc, maar ook via de receptie, in de keuken, achter de bar, op kantoor of thuis toegankelijk is? Met onze handige app! Onmisbaar voor elke eigenaar, chef en manager. En de app werkt óók offline. Zonder wifi kun je dus gewoon door blijven werken. Eenmaal de app, altijd de app!

Commissievrij reserveringen ontvangen

Wij vinden dat een professioneel reserveringssysteem nooit door een commerciele boekingssite beheerd moet worden. Voor het gebruik van booq Tafelreservering betaal je een vast bedrag per maand. En nóóit commissie! Er zijn geen verborgen kosten aan verbonden, in tegenstelling tot concurrenten. booq Tafelreservering is hierin uniek in de markt. Pak de eigen regie in handen en ontvang met een gerust hart onbeperkt reserveringen.

 

 Heb je vragen, suggesties of wil je graag kennismaken?

.

Bedrijfsnaam*
Contactpersoon*
Vestigingsplaats*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Ik wil direct een gratis demo aanvragen

.