Digitale boekingen direct verwerkt

Vergeet het reserveringsboek en de kans op dubbelgeboekte tafels. In booq Tafelreserveing komen alle reserveringen samen in één systeem, of ze nu telefonisch, via je website of Facebook geboekt zijn. Reserveringen beheren was nog nooit zo eenvoudig.

Online reserveringen beheren

Gasten kunnen erg eenvoudig via een speciale widget op jouw website online reserveren. In het slimme regelpaneel richt je alles in. Jij bepaalt vervolgens voor welke tijdsvlakken er online gereserveerd worden, je maximale capaciteit (nu 30 personen in Corona-tijd) en tot hoeveel personen in een groep.

Alle reserveringen komen samen in het dashboard van de software. Niet alleen de boekingen die via de website zijn gedaan, oók die via Facebook en Google Maps. En dat allemaal voor een vast bedrag per maand voor het gebruik van onze software.

Reserveren via Facebook

Bezoeken je gasten niet alleen graag je website, maar ook je social media? Of ben je zelfs enkel op Facebook actief? Dan plaats je gewoon (ook) daar onze speciale reserveringstool! Zo kunnen je gasten op ál je favoriete online kanalen 24/7 gratis hun reservering doorgeven. En heb jij altijd realtime overzicht van je reserverings- en gastenlijst. Ideaal.

Gepersonaliseerde e-mails en sms-berichten

Verstuur e-mails en sms-berichten met jóuw boodschap en huisstijl. Deze kun je automatisch laten verzenden, bijvoorbeeld ter bevestiging nadat een klant online heeft gereserveerd, of na afloop van een reservering om te vragen naar feedback of een review. Maar je kunt uiteraard ook handmatig berichten verzenden: persoonlijke felicitaties, uitnodigingen voor events, jij bepaalt!

Probeer booq Tafelreservering 2 maanden gratis

ervaar zelf de voordelen en betaal daarna een vast bedrag van €49,95 per maand.

.

Bedrijfsnaam*
Contactpersoon*
Vestigingsplaats*
E-mailadres*
Telefoonnummer*

.