Digitale boekingen direct verwerkt

Je maakt het je gasten graag gemakkelijk. Daarom wil je ervoor zorgen dat ze probleemloos online kunnen reserveren. Omdat het nog te vroeg is om te bellen, omdat ze onderweg zijn of omdat ze dat gewoon prettiger en sneller vinden. Met booq Tafelreservering is dat zo geregeld.

Online reserveringswidget

Je plaatst gewoon de speciale booq Tafelreservering ‘widget’ op jouw website. Zo’n widget is eigenlijk gewoon een speciaal softwareblokje met daarin een reserveerkalender, beschikbare tijden en álle andere opties en informatie die jij graag beschikbaar maakt voor je gasten.

Je websitebezoekers kunnen dan op je website via deze website precies aangeven op welke datum ze op welke tijd willen reserveren. Plus met hoeveel personen natuurlijk. Vullen ze dit online formulier helemaal in, dan krijgen ze na afloop automatisch een bevestigingsmail – die jij vooraf kunt inrichten. En dan staat de reservering in jouw reserveringsbooq!

Je hebt alle ruimte om dit online reserveerproces helemaal naar wens in te richten. Heb je bijvoorbeeld graag persoonlijk overleg met gasten die willen reserveren voor een groep groter dan 8 personen? Dan kan bij zo’n reservering automatisch een bericht worden weergegeven om telefonisch contact op te nemen.

Reserveren via Facebook

Bezoeken je gasten niet alleen graag je website, maar ook je social media? Of ben je zelfs enkel op Facebook actief? Dan plaats je gewoon (ook) daar onze speciale reserveringstool! Zo kunnen je gasten op ál je favoriete online kanalen 24/7 gratis hun reservering doorgeven. En heb jij altijd realtime overzicht van je reserverings- en gastenlijst. Ideaal.

Gepersonaliseerde e-mails en sms-berichten

Verstuur e-mails en sms-berichten met jóuw boodschap en huisstijl. Deze kun je automatisch laten verzenden, bijvoorbeeld ter bevestiging nadat een klant online heeft gereserveerd, of na afloop van een reservering om te vragen naar feedback. Maar je kunt uiteraard ook handmatig berichten verzenden: persoonlijke felicitaties, uitnodigingen voor events, jij bepaalt!

Heb je vragen, suggesties of wil je graag kennismaken?

.

Bedrijfsnaam*
Contactpersoon*
Vestigingsplaats*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Ik wil direct een gratis demo aanvragen

.