Koppelingen

Hieronder vind je een lijst van applicaties waaraan booq Tafelreservering gekoppeld kan worden. Zoek je een specifieke koppeling die hier niet aangegeven staat? Dan kun je het beste contact met ons opnemen om de mogelijkheden voor je wensen te bespreken.

Koppeling Reserveren met Google

Google Maps is hard op weg een toonaangevende restaurantgids te worden. 'Reserve with Google' maakt het direct reserveren van een tafel vanuit de zoekresultaten én Google Maps mogelijk. Werken restaurants met booq Tafelreservering, dan wordt dankzij onze koppeling met 'Reserve with Google' de speciale Google widget hier direct aan gekoppeld. Reserveringen vanuit Google worden daardoor, net als die vanaf je eigen website of Facebook, direct en volledig geïntegreerd in je booq Tafelreservering-systeem. Je ziet in één overzicht alle reserveringen de tijdslots die écht nog in je restaurant beschikbaar zijn en zoals ze realtime op Google worden weergegeven. Reserveren is alleen mogelijk met een Google account, wat de kans op no-shows aanzienlijk verlaagt.

Koppeling booq Personeelsplanner

De koppeling met booq Personeelsplanner geeft jouw organisatie de mogelijkheid om het aantal gereserveerde gasten in het inroosterscherm van de planner inzichtelijk te krijgen. Wanneer de ‘Dagmaster’ geopend wordt, wordt per uur weergegeven op welk tijdstip de gasten gereserveerd hebben. De koppeling actualiseert het aantal gereserveerde gasten elk uur, zodat je gemakkelijk je personeelsplanning kunt aanpassen.

Koppeling Stripe voor aanbetalingen

Om aanbetalingen te kunnen verwerken werkt booq Tafelreservering samen met Stripe. Met hulp van je Stripe-account koppel je een aanbetaling aan elke reservering of 'Service'. Om de koppeling te realiseren zijn wij de Publishing key, Secret key en Signing key van je Stripe-account benodigd. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Koppeling bookdinners

Bookdinners is dé online restaurantgids van Nederland als initiatief van, voor en door restaurants, die samen met Koninklijke Horeca Nederland en de Samenwerkende Horeca Ketens de nieuwe manier van restaurants ontdekken beoogt. Indien je aangesloten bent en een abonnement hebt bij Bookdinners, kunnen wij een token verstrekken die de koppeling tussen booq Tafelreservering en je Bookdinners-profiel mogelijk maakt. Hierdoor kunnen gasten meteen je beschikbaarheid checken en direct reserveren.

Koppeling restaurant-websites

In de zoektocht naar een restaurant bieden diverse restaurantsites een uitkomst met hun zoekmachine vol restaurants en aantrekkelijk deals. booq Tafelreservering heeft een koppeling met Heerlijk.nl, SocialDeal en DiningCity.

Meer weten over onze koppelingen of ervaren hoe het werkt?

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op voor een vrijblijvende demo.

.

Bedrijfsnaam*
Contactpersoon*
Vestigingsplaats*
E-mailadres*
Telefoonnummer*

.