Mogelijkheden

Altijd overzicht in tafelbeschikbaarheid en reserveringen? Gasten in- en uitchecken, wachtlijsten beheren en VIPS benoemen? Je eigen persoonlijke tafelplan of gasten tafels laten reserveren via je website en Facebook? Met ons online reserveringssysteem horeca kan dit allemaal.

Regisseer je reserveringen binnen 1 omgeving
Overboekingen worden voorkomen omdat alle reserveringen op één centrale plek binnenkomen. Je medewerkers kunnen in één oogopslag zien wie wat, hoe laat en waar gereserveerd heeft, ondanks dat dat de gasten via verschillende kanalen als Google, de website of Facebook gereserveerd hebben .
Maximum capaciteit
Pas je maximale capaciteit aan op de RIVM-maatregelen van totaal 30 personen (exclusief personeel) in je zaak in juni en 100 personen in juli. De widget op je website geeft een melding wanneer het maximale aantal reserveringen is bereikt.
Online widget in huisstijl
Met booq Tafelreservering kunnen je gasten via de reserveerkalendero p je website reserveren. Helemaal naar wens richt je dit online reserveerproces in. Deze floating widget is op elke pagina van je website zichbaar.
Reserveren in shifts
Via de widget is het mogelijk om in tijdsvakken te reserveren. Plan je shifts met een eindtijd (bijvoorbeeld 16:30-19:00 uur) slim over de dag zodat je regie hebt over de drukte en de dag optimaal kan benutten.
Gezondheidscheck
In de widget is het mogelijk om een controlevraag in te stellen die de gezondheid van de gasten checkt op eventuele ziekteverschijnselen. Deze check dient afgevinkt te worden om de reservering te voltooien .
Aanbiedingen en arrangementen
Een speciaal arrangement tijdens kerst of Valentijnsdag, een lunchdeal of een avond met livemuziek? Het is mogelijk om aanbiedingen of arrangementen toe te voegen aan je widget. Deze worden inclusief foto getoond onder je reserveringskalender.
Creditcard- en bankgarantie
No shows zijn verleden tijd door het instellen van een creditcard- of bankgarantie. Deze stel je per reservering of arrangement in.
Gastenlijst/ tafelplattegrond
Op het startscherm zie je in één oogopslag welke tafel beschikbaar, gereserveerd of bezet is. Sleep reserveringen eenvoudig naar andere tafels in de tafelplattegrond voor een optimale bezetting.
Wachtlijsten/walk-ins beheren
Ook gasten in- en uitchecken en je wachtlijst beheren was nog nooit zo eenvoudig. Melden gasten zich, dan kun je deze in de lijst aanvinken als gearriveerd of bijvoorbeeld als VIP.
Slim regelpaneel
De software op maat inrichten is erg simpel dankzij het handige regelpaneel. Hier stel je niet alleen je eigen tafelplan in, maar ook alles rondom online reserveringen. Zo kan je bepalen voor welke tijdsvlakken gereserveerd kan worden of tot hoeveel personen in een groep.
Google reserveren
Google Maps is hard op weg een toonaangevende restaurantgids te worden. Doorklikken naar de website of Facebook van een restaurant is voortaan niet meer nodig: dankzij onze koppeling met 'Reserve with Google' kunnen je horecagasten réchtstreeks vanuit Google een tafel regelen.
E-mail- & smsbevestiging
Verstuur e-mails en sms-berichten met jóuw boodschap en huisstijl. Deze kun je automatisch laten verzenden (bijvoorbeeld als reserveringsbevestiging), maar ook handmatig.
Geen commissie
Voor het gebruik van booq Tafelreservering betaal je een vast bedrag per maand. En nóóit commissie! Dat betekent met een gerust hart onbeperkt reserveringen ontvangen.
Brancheoverschrijdend
booq Tafelreservering is niet alleen een reserveringssysteem voor restaurants, maar ook voor tandartsen, uitzendbureaus, bowlingbanen en meer. De software is inregelbaar voor jouw situatie.
Online én offline inzicht in je tafelbezetting
Onze app is onmisbaar voor elke eigenaar, chef en manager. Want hij werkt óók offline! Zo kun je op je iPad, iPhone of zelfs op je iPod altijd doorwerken. Wanneer je wilt.
Contact opnemen