Perfect performance bij Eetcafé Westgaag

Al om 6 uur 's ochtends verwelkomt Eetcafé Westgaag in Maasdijk zijn eerste gasten. De hele dag door is het vervolgens een gezellige drukte van werkmannen en zakenmensen tot recreanten, gezinnen en senioren. Daarnaast is Eetcafé Westgaag een cateringbedrijf en levert het dagelijks aan zo'n 40 bedrijven lunch en diner. Efficiënt werken is dus cruciaal. De horecazaak maakt daarom gebruik van de booq Tafelreservering.

Optimale tafelbezetting

"Horeca en hectiek gaan vaak samen", aldus bedrijfsleider Laurens van de Meer. "Zeker in een restaurant én cateringbedrijf. Efficient werken is hier een must. booq Tafelreservering zorgt voor een optimale tafelbezetting. We werkten naast de online reserveringstool al een tijd met de handhelds en booq Personeelsplanner van Eijsink."

 

De voordelen van booq Tafelreservering

Het perfecte overzicht wat booq Tafelreservering creëert, vindt Laurens het grootste voordeel ervan. "We winnen er veel tijd mee en er worden minder fouten gemaakt. Via ons eigen tafelplan zien we in één oogopslag welk tafels beschikbaar, gereserveerd of bezet zijn. Ook erg handig: via de widget op onze website is een online reservering zo geplaatst en staan eventuele dieten of wensen meteen zwart-op-wit."

Wil je net als Eetcafé Westgaag meer uit je reserveringssysteem halen? Neem vrijblijvend contact met ons op!