Happy menu, happy day bij De Budde!

Al sinds 1836 is De Budde in Nijverdal een ontmoetingsplaats voor zij die dorstigen of hongeren. Of je nu in de stemming bent voor een ‘kleine’ borrel, lekkere lunch of stevige maaltijd. Allen zorgvuldig samengesteld met speciale liefde voor streekproducten die kwaliteit hoog in het vaandel dragen. Bij De Budde word je op en top verwend. Happy menu, happy day!

Nieuwe eigenaren, nieuwe systemen

Sinds maart 2017 is Edzard Poppema mede-eigenaar van De Budde en hij koos meteen voor een nieuwe huisstijl mét nieuwe systemen. Bij de oude Budde werden reserveringen telefonisch en per mail ontvangen en opgeschreven in een groot agendaboek. Voor de nieuwe Budde had Edzard zeker iets anders in gedachten. booq Tafelreservering biedt Edzard het totaaloverzicht van reserveringen voor zijn terras, restaurant of zaal, dat hij zocht.

Overboekingen worden voorkomen

Voor Edzard is het ideaal dat alle reserveringen op 1 plek binnenkomen en zijn medewerkers in één oogopslag kunnen zien wie wat, hoe laat en waar gereserveerd heeft. Met booq Tafelreservering worden alle walk-ins geregistreerd. Overboekingen worden zo voorkomen. Edzard reguleert zelf de tijd en kan tafels meerdere keren per avond verkopen.

Eigen regie over lunch en diner

Wat bij De Budde ook uitstekend tot zijn recht komt is de mogelijkheid om reserveeropties zelf in te stellen. Zo kan er na 17:00 uur alleen nog telefonisch gereserveerd worden én staat er ingesteld hoeveel gasten per tijdstip online kunnen reserveren. Via deze wijze regisseren Edzard en zijn team zelf de lunch en het diner. Voor de keuken is helder hoeveel ingredienten er ingekocht moet worden en de bediening is op de hoogte van mogelijke dieten.

Wil je net als De Budde met hulp van ons reserveringsplatform overboekingen voorkomen en je bezetting optimaal benutten? Neem vrijblijvend contact met ons op!