Jan&Jan: altijd iets te vieren

Of je nu je vrienden wil ontmoeten, uitgebreid wil tafelen in het restaurant, wil borrelen met garnituur in de loungehoek of wil genieten van een goede cappuccino met gebak. Bij Jan&Jan in Didam is er altijd wat te vieren. Ook als je georganiseerd verzorgd wil worden, met een bruisende feest geheel naar eigen wens of vergadering met volledige verzorging. Wees welkom bij Jan&Jan!

Geen reserveringsboek meer onder de arm

Jan&Jan is onderdeel van een Ploccos Horeca groep met meerdere horecaconcepten in de regio Montferland, waaronder restaurant Steak'em en Partycentrum Plok. Oorspronkelijk kwamen de reserveringen op meerdere plekken binnen. Het reserveringsboek droeg gastvrouw Juul Gesthuizen hele dagen mee onder haar arm. Niet echt een efficiente manier van werken. Tot dat ze met booq Tafelreservering in aanraking kwam.

Eventuele diëten en bepaalde tafelsetting worden nooit vergeten

Op het begin was Juul sceptisch, wie kon er nu beter plannen dan zijzelf? booq Tafelreservering is voor Juul écht een uitkomst en scheelt een hoop communicatie. Via de Tafelreservering-app heeft ze waar en wanneer ze wil inzicht in het aantal reserveringen. En dat per horecalocatie!

Een ander voordeel die booq Tafelreserving Juul biedt, is dat ze notities kan maken voor het personeel bij reserveringen. Zo kunnen eventuele diëten en bepaalde tafelsetting nooit vergeten worden. Daarnaast laat Tafelreservering precies zien wanneer ze weer reserveringen aan kan nemen.

Net als Jan&Jan klaar met miscommunicatie en wil je eventuele diëten met hulp van onze reserveringssoftware nooit meer kunnen vergeten? Neem vrijblijvend contact met ons op!