Nieuwe floating reserveringswidget met aanbiedingen of arrangementen

Door Jan Maarten

Groot en supergaaf nieuws: we lanceren een nieuwe floating reserveringswidget waarmee je eenvoudig aantrekkelijke aanbiedingen of arrangementen maakt, die zichtbaar zijn op elke pagina van je website! Deze nieuwe reserveringswidget zorgt dat meer gasten sneller en makkelijker reserveren en biedt tal van nieuwe mogelijkheden die je gasten gelijk online kunnen zien. Hoe verleidelijk wil je het hebben?

 

Nieuwe uitstraling

De nieuwe widget biedt een unieke gastervaring, aangepast aan de unieke stijl van jouw restaurant! Qua uitstraling heeft de software een moderne update gekregen met strak afgeronde hoeken en een extra heldere interface.

 

Lunch-deals, Moederdag-specials of groepsarrangementen

Een groot voordeel van de nieuwe widget is de introductie van Services. Een speciaal arrangement tijdens kerst of Valentijnsdag, een lunchdeal, happy hour of een avond met livemuziek? Je stelt aanbiedingen of arrangementen eenvoudig in, én ze zijn direct zichtbaar voor je gasten. Ze worden namelijk inclusief foto getoond onder je reserveringskalender. Ideaal om reserveringen te stimuleren!

 

Floating Widget

Waar de huidige widget nu een vast onderdeel is van één pagina op je website, zweeft de nieuwe floating widget zichtbaar onderin élke pagina van je website. Met behulp van het kruisje kunnen bezoekers er voor kiezen om de widget in- of uit te klappen.

Klik hier voor een online impressie van de nieuwe widget

 

Binnenkort meer

Achter de schermen zijn we nog druk bezig om de widget nog verder te optimaliseren. Een tipje van de sluier...de Services kunnen binnenkort ook gebruikt worden voor het aanbetalen van de reserveringen of voor reserveren met creditcardgegevens zodat het innen van een ‘no-show-penalty-fee’ mogelijk is.

 

Stel de nieuwe widget eenvoudig zelf in!

De nieuwe widget is vanaf nu beschikbaar en kun je zelf implementeren door middel van het stappenplan in de handleiding. In deze handleiding wordt ook uitgelegd hoe je Services aanmaakt. Heb je hulp nodig? Neem contact met ons op, we helpen je graag.

Klik hier voor de handleiding om de nieuwe widget in te stellen

 

Heb je vragen over de reserveringswidget van booq Tafelreservering? Neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt.