booq Tafelreservering

Handmatig je reserveringen verwerken in een zwaar reserveringsboek. Een dubbelgeboekte tafel. Balen omdat je eind van de maand extra commissie betaalt. Pff. Ruil jij die onhandigheid en miscommunicatie liever in voor de beste reserveerervaring voor je gasten én voor je team? Dan is het commissievrije booq Tafelreservering iets voor jou!

Probeer gratis

.

Met booq Tafelreservering pak je de regie zélf in handen. Ons webbased reserveringssysteem is gemaakt voor en door de horeca. Juist nu voldoet booq Tafelreservering aan je behoeftes: reserveren in shifts, een gezondheidscheck t.bv. ziekteverschijnselen en het eenvoudig aanpassen van je maximale capaciteit.

Gasten in- en uitchecken, walk-ins verwerken, zo geregeld. Agendaitems versleep je snel in de overzichtelijke en persoonlijke tafelplattegrond voor de optimale tafelbezetting. Door middel van widgets laat je je gasten gemakkelijk online reserveren in tijdsblokken via je website of Facebookpagina. Ook is het mogelijk om gepersonaliseerde reserveringsbevestigingen en reviewaanvragen te sturen via e-mail en sms. Met het commissievrije booq Tafelreservering houd je perfect overzicht tegen een vaste prijs van €49,95 per maand. De eerste 2 maanden test je het gratis!

 

.

booq Tafelreservering

 

Mogelijkheden

Waar je ook bent overzicht in tafelbeschikbaarheid en reserveringen? Reserveringsagenda in huisstijl van je horeca? Gasten direct laten reserveren vanuit Google? Natuurlijk! Met booq Tafelreservering kan dit allemaal. Altijd zonder commissie!

 

Gastenlijst/ tafelplattegrond
Op het startscherm zie je in één oogopslag welke tafel beschikbaar, gereserveerd of bezet is. Sleep reserveringen eenvoudig naar andere tafels in de tafelplattegrond voor een optimale bezetting.
Wachtlijsten/walk-ins beheren
Ook gasten in- en uitchecken en je wachtlijst beheren was nog nooit zo eenvoudig. Melden gasten zich, dan kun je deze in de lijst aanvinken als gearriveerd of bijvoorbeeld als VIP.
Slim regelpaneel
De software op maat inrichten is erg simpel dankzij het handige regelpaneel. Hier stel je niet alleen je eigen tafelplan in, maar ook alles rondom online reserveringen. Zo kan je bepalen voor welke tijdsvlakken gereserveerd kan worden of tot hoeveel personen in een groep.
Online widget in huisstijl
Met booq Tafelreservering kunnen je gasten via de reserveerkalendero p je website reserveren. Helemaal naar wens richt je dit online reserveerproces in. Deze floating widget is op elke pagina van je website zichbaar.
Online én offline inzicht in je tafelbezetting
Onze app is onmisbaar voor elke eigenaar, chef en manager. Want hij werkt óók offline! Zo kun je op je iPad, iPhone of zelfs op je iPod altijd doorwerken. Wanneer je wilt.
E-mail- & smsbevestiging
Verstuur e-mails en sms-berichten met jóuw boodschap en huisstijl. Deze kun je automatisch laten verzenden (bijvoorbeeld als reserveringsbevestiging), maar ook handmatig.
Geen commissie
Voor het gebruik van booq Tafelreservering betaal je een vast bedrag per maand. En nóóit commissie! Dat betekent met een gerust hart onbeperkt reserveringen ontvangen.
Google reserveren
Google Maps is hard op weg een toonaangevende restaurantgids te worden. Doorklikken naar de website of Facebook van een restaurant is voortaan niet meer nodig: dankzij onze koppeling met 'Reserve with Google' kunnen je horecagasten réchtstreeks vanuit Google een tafel regelen.
Brancheoverschrijdend
booq Tafelreservering is niet alleen een reserveringssysteem voor restaurants, maar ook voor tandartsen, uitzendbureaus, bowlingbanen en meer. De software is inregelbaar voor jouw situatie.
Regisseer je reserveringen binnen 1 omgeving
Overboekingen worden voorkomen omdat alle reserveringen op één centrale plek binnenkomen. Je medewerkers kunnen in één oogopslag zien wie wat, hoe laat en waar gereserveerd heeft, ondanks dat dat de gasten via verschillende kanalen als Google, de website of Facebook gereserveerd hebben .
Aanbiedingen en arrangementen
Een speciaal arrangement tijdens kerst of Valentijnsdag, een lunchdeal of een avond met livemuziek? Het is mogelijk om aanbiedingen of arrangementen toe te voegen aan je widget. Deze worden inclusief foto getoond onder je reserveringskalender.
Maximum capaciteit
Pas je maximale capaciteit aan op de RIVM-maatregelen van totaal 30 personen (exclusief personeel) in je zaak in juni en 100 personen in juli. De widget op je website geeft een melding wanneer het maximale aantal reserveringen is bereikt.
Gezondheidscheck
In de widget is het mogelijk om een controlevraag in te stellen die de gezondheid van de gasten checkt op eventuele ziekteverschijnselen. Deze check dient afgevinkt te worden om de reservering te voltooien .
Reserveren in shifts
Via de widget is het mogelijk om in tijdsvakken te reserveren. Plan je shifts met een eindtijd (bijvoorbeeld 16:30-19:00 uur) slim over de dag zodat je regie hebt over de drukte en de dag optimaal kan benutten.
Creditcard- en bankgarantie
No shows zijn verleden tijd door het instellen van een creditcard- of bankgarantie. Deze stel je per reservering of arrangement in.

Bekijk hiernaast 10 redenen

om voor booq Tafelreservering

te kiezen!

 

.

.

booq Tafelreservering is onderdeel van booq: een all-in-one businessplatform ontwikkeld door Eijsink. Dankzij jarenlange ervaring in complete afrekensystemen zijn wij specialisten in de koppeling tussen online en offline. Wij bieden slimme oplossingen zodat jij je gasten optimaal kunt bedienen, in de retail, leisure, sport, zorg, horeca of catering. Van kassa tot bestelsite  en van keukenmanagement tot  personeelsplanning. Groeit jouw bedrijf, dan groeit booq met je mee.

 

 

.

Dit zeggen onze klanten over ons
Écht een uitkomst
"Ons reserveringsboek werd hele dagen meegedragen onder de arm en reserveringen kwamen op meerdere plekken binnen. booq Tafelreservering is voor ons écht een uitkomst en scheelt een hoop communicatie. Er is een helder overzicht van reserveringen en je kan waar en wanneer je wil via de app de reserveringen inzien."
Juul Gesthuizen - Jan&Jan, Didam
Overzicht, tijdsbesparing en minder fouten
“booq Tafelreservering zorgt bij ons voor een perfect overzicht. We winnen er veel tijd mee en er worden minder fouten gemaakt. Gasten slepen we bijvoorbeeld eenvoudig naar andere tafels voor een optimale bezetting, waardoor we de bezettingsgraad van het restaurant of het terras gemakkelijk bij kunnen sturen. En erg handig: via de widget op onze website is een online reservering zo geplaatst en staan eventuele diëten of wensen meteen zwart op wit.”
Laurens van der Meer - Eetcafé Westgaag, Maasdijk
Overal inzicht in de tafelbezetting
Ïk heb altijd en overal inzicht in de tafelbezetting en omdat ik de tafelflow kan beïnvloeden hebben we logistiek gezien alles perfect onder controle. Mijn keukenbrigade weet precies waar ze aan toe is. Superhandig."
Edzard Poppema - De Budde, Nijverdal
Duidelijke boekingsmodule
"De software wordt als zeer gebruiksvriendelijk ervaren. Instellingen kunnen eenvoudig worden bijgewerkt. Bijvoorbeeld als we op een dag naar voren willen laten komen dat we met specifieke menu's werken. Wat wij erg belangrijk vinden is dat de boekingsmodule op de website duidelijk is voor gasten en zij een nette bevestiging ontvangen, zowel bij een nieuwe reservering als wijziging of annulering. De bevestigingsbrieven kunnen tekstueel en qua lay-out eenvoudig worden aangepast in de backoffice."
Sherilyn Hundersmarck - Jans, Arnhem

Probeer booq Tafelreservering 2 maanden gratis

ervaar zelf de voordelen en betaal daarna een vast bedrag van €49,95 per maand.

.

Bedrijfsnaam*
Contactpersoon*
Vestigingsplaats*
E-mailadres*
Telefoonnummer*

.